Ghí

- Pradávná novinka -

Medighí se zaměřuje na hluboké pročištění máselného tuku pomocí velmi jemného přepouštění na ohni po dobu minimálně 9 hodin. Čím déle se máselný tuk přepouští, tím jednodušeji je stravitelný a tím více vynikají pozitivní účinky na zdraví. Podobně jako když se pomalu "táhne" vývar.

Co je to Ghí

12.12.2022

Ghí, nebo také přepuštěné máslo, je téměř čistý mléčný tuk vzniklý přepouštěním másla na mírném ohni.
Máslo v hrnci necháme ohřívat mírným ohněm, kdy teplo odděluje tekutý tuk, pevné mléčné části jako bílkovinu kasein, laktózu a odpařuje vodu.

© 2021 Michal Dubovic, Zednická 17, Radíkov, 77900
Vytvořeno službou Webnode
Vytvořte si webové stránky zdarma!